Behandlinger hos kosmetolog Time4u.dk

Make up

Jane Iredale 
Vi bruger Jane Iredales makeupserie, som er baseret på naturlige mineraler. Serien er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over, på grund af dens gode egenskaber. 

Jane Iredales makeup er vegansk, økologisk og helt uden skadelige tilsætningsstoffer.
Det er Jane Iredales mål at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt. Der bruges derfor ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer, og makeuppen indeholder heller ikke fyldstoffer som talkum. Der er dermed 
intet, som tilstopper porerne eller irriterer huden og du kan trygt benytte Jane Iredale selvom du har akne eller eksem.

Make Up vejledning 30 min

 

Dette er en kortere vejledning til dig, der ønsker inspiration til et fokusområde, f.eks. hjælp til at finde den rigtige base, øjen- eller læbemakeup. Vi vejleder dig i hvilken makeup, der passer til dig, lærer dig hvordan du arbejder med makeuppen og hvordan den påføres.

Gratis ved køb af Jane Iredale produkter for 500,-

Make up vejledning 60 min

Dette er en længere vejledning til dig, der ønsker inspiration til hvilken makeup, der passer til dig. Vi viser dig hvordan du arbejder med makeuppen, og hvordan den kan påføres. Her er det dig der bestemmer hvilke specifikke metoder eller grundprincipper du vil vejledes i.

Gratis ved køb af Jane Iredale produkter for 1000,-