Behandlinger hos kosmetolog Time4u.dk

Make up

Jane Iredale 
Vi bruger Jane Iredales makeupserie, som er baseret på naturlige mineraler. Serien er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over, på grund af dens gode egenskaber. 

Jane Iredales makeup er vegansk, økologisk og helt uden skadelige tilsætningsstoffer.
Det er Jane Iredales mål at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt. Der bruges derfor ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer, og makeuppen indeholder heller ikke fyldstoffer som talkum. Der er dermed 
intet, som tilstopper porerne eller irriterer huden og du kan trygt benytte Jane Iredale selvom du har akne eller eksem.

 

Make up vejledning - læg den perfekte make up

Hvis du gerne vil lære mere om make up, så er vores kurser i Make Up vejledning det helt rigtige sted at starte. Vi tilbyder to forskellige kurser, så du kan vælge netop det kursus, der passer til dit behov for Make Up vejledning. Kurserne varer henholdsvis 30 og 60 minutter.

 

Den kortere vejledning på 30 minutter er målrettet dig, der søger inspiration til et bestemt fokusområde. Fokusområdet kan f.eks. være base, øjen- eller læbemakeup. Når du vælger denne vejledning lærer du hvilken makeup, der passer til dig og hvordan du arbejder med den rette makeup. Du lærer teknikker, så du kan påføre makeuppen bedst muligt og herved skabe det perfekte resultat - hver gang. Du kan følge vejledningen uden ekstra beregning, når du investerer minimum 500 kroner i produkter fra Jane Iredale, som også anvendes under vejledningen.

 

Hvis du ønsker en mere dybdegående vejledning, kan du vælge vejledningen på 60 minutter. I løbet af den time, vejledningen varer, lærer du hvilken type makeup, der passer til dit udseende og din hudtype. Din professionelle vejleder viser dig, hvordan du arbejder med makeuppen og påfører den, så du altid opnår et tilfredsstillende resultat. Vejledningen er målrettet dine ønsker og behov, så du bestemmer selv de områder, du vil vejledes i. Der er mange muligheder, og vi står ved din side, så du får den helt rigtige vejledning. Du kan følge vejledningen gratis, hvis du køber Jane Iredale produkter for mere end 1000 kroner.

 

 

Til vejledningen gør vi brug af Jane Iredales makeupserie. En serie, der er baseret på naturlige mineraler og anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på baggrund af den høje og naturlige kvalitet og de gode egenskaber. Der er tale om en makeupserie, der er fremstillet af veganske og økologiske ingredienser, så du slipper for skadelige tilsætningsstoffer og de konsekvenser, som tilsætningsstofferne kan have for din hud. Produkterne er fremstillet uden kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler, syntetiske duftmidler eller fyldstoffer som talkum. Uden disse tilsætningsstoffer er der intet, der kan tilstoppe dine porer eller irritere din hud, og du kan trygt gøre brug af Jane Iredales fantastiske og naturlige serie, selvom du er plaget af akne eller eksem.

 

Hos Time4u på Frederiksberg tilbyder vi en lang række behandlinger, hvor du er i fokus. Hvis du døjer med akne, eksem eller andre gener i huden, tilbyder vi også behandlinger, der er målrettet disse gener. Det kan du høre mere om, når du tilmelder dig den Make Up vejledning, som passer til dit behov. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en passende tid for din Make Up vejledning eller en af de mange andre behandlinger, som vi tilbyder hos Time4u. Hos Time4u er du i centrum, når vi sammen finder den helt rigtige løsning på dit behov. Vi følger nøje med i udviklingen på området, så du altid får den rigtige behandling, når du er på udkig efter professionelle dermatologiske behandlinger, vejledning om make up eller andre ydelser. Bestil tid i dag, så du kan opnå den sunde hud, som du fortjener.

Make Up vejledning 30 min

 

Dette er en kortere vejledning til dig, der ønsker inspiration til et fokusområde, f.eks. hjælp til at finde den rigtige base, øjen- eller læbemakeup. Vi vejleder dig i hvilken makeup, der passer til dig, lærer dig hvordan du arbejder med makeuppen og hvordan den påføres.

Gratis ved køb af Jane Iredale produkter for 500,-

Make up vejledning 60 min

Dette er en længere vejledning til dig, der ønsker inspiration til hvilken makeup, der passer til dig. Vi viser dig hvordan du arbejder med makeuppen, og hvordan den kan påføres. Her er det dig der bestemmer hvilke specifikke metoder eller grundprincipper du vil vejledes i.

Gratis ved køb af Jane Iredale produkter for 1000,-