Kundeanmeldelser

Anbefalinger fra tilfredse kunder...

"Bedste hudterapeut jeg haft!"

Jeg har gået hos Bettina i ca 1,5 år. I den tid er det lykkedes hende at radikalt ændre og forbedre min huds styrke og kvalitet. Jeg har meget mere lyster, jævnere hud, færre rynker. Dybderens, specielt lys og microneedling er de behandlinger jeg fået, og god vejledning i hudpleje samt rigtig gode produkter. Dermalogicas produkter er drøje og rigtig effektive, så de er slet ikke så dyre i brug som man kan tro.
Varme anbefalinger herfra!

Ruth

★ ★ ★ ★ ★

"Altid en god oplevelse"

Hele familien er stamkunder hos Betina. Det er en sand fornøjelse hver gang man skal ind og have diverse behandlinger hos hende. Hun har en professionel tilgang til hendes arbejde. Det gælder både hendes anbefalinger til hvordan man skal passe på ens hud i hverdagen samt hvilke produkter man skal bruge.
Kan kun anbefale et besøg hos Betina.

Marie
★ ★ ★ ★ ★

"Min bedste anbefaling"

Jeg er kommet hos Betina i mange år og nyt gavn af hendes store viden om sit fag og hendes fantastiske hænder ikke blot med hensyn til hudplejen men også for så vidt angår massage af en til tider træt krop. Du ved ikke hvad du har gået glip af før du har besøgt Betinas klinik Time4u.

Arne
★ ★ ★ ★ ★


"Betina er mere end bare en kosmetolog"

Betina er mere end bare en kosmetolog, hun går også op i det indre og fortæller hvor meget det hænger sammen med evt. hud udforinger. Hun ser hurtig hvad huden har brug for, af behandling eller produkter. Og kan klart anbefale hende.

Camilla
★ ★ ★ ★ ★


"Mega tilfreds."

Jeg var inde og renset ansigt. Jeg har været super tilfreds med resultatet og det er en klar anbefaling, jeg fik en gennemgang step by step og samt forklaring hvad de forskellige ting gjorde. Jeg kan klart anbefale time4u.

Noah
★ ★ ★ ★ ★

 

"Professionel behandling i gode omgivelser"
Har fået flere behandlinger der og har altid været super tilfreds. God rådgivning bagefter og steder oser af hygge og velvære. Og så ligger det bare så nemt i forhold til metroen.

Søren
★ ★ ★ ★ ★