Behandlinger hos kosmetolog Time4u.dk

Hvad står produkterne for

dermalogica

dermalogica

 

 Produkterne er Glutenfri, vegansk, parabene fri, uden kunstige duft, og farvestoffer og certificeret dyre venligt farvestoffer og certificeret dyre venligt. 

 

FØRST SUND HUD

Vi tror på at sund hud giver bedre livskvalitet. Derfor fokuserer vi på kvalitets-ingredienser, som vi ved virker.

 

PROFESSIONAL-GRADE SKIN CARE

Vi tilbyder professionel uddannelse i hudpleje, produkter og behandlinger til kosmetologer og kunder.

 

 

REN OG DYREVENLIG

Vores produkter er certificeret cruelty-free og veganske og de produceres uden kunstige farve- og duftstoffer.

 

Vores engagement i bæredygtighed

De valg, vi træffer hver dag, hænger direkte sammen med vores planets helbred. Som et globalt brand er vi meget opmærksom på, hvilken indvirkning vores handlinger kan have på miljøet, og derfor er vi forpligtet til et nyt ambitiøst initiativ - Healthy Skin, Healthy Planet.

 

Inden 2025 vil Dermalogica opfylde eller overgå følgende bæredygtighedsmål:

 • 90% af vores ingredienser kommer fra bæredygtige kilder *
 • 100% af vores tuber, flasker og kasser vil blive designet til at blive genbrugt, genanvendt og / eller komposteret
 • Størstedelen af ​​plasten i vores emballage stammer fra genbrugsmateriale eller plantebaseret materiale **
 • Vi samarbejder primært med leverandører, der overvåger og administrerer deres CO2-fodaftryk ***

Vores Clear Start-serie vil også opfylde eller overgå disse Healthy Skin, Healthy Planet-mål inden 2025.

 

Ingen kunstige duft- eller farvestoffer

Dermalogica har været et clean brand siden 1986. Vores formler er fri for kunstige duft- og farvestoffer, mineralske olier, lanolin, S.D. alkohol, parabener og mikroplast.

 

FSC certificeret

I fremtiden vil alt det papir og karton vi anvender være FSC certificeret for at være bæredygtig for skovene.

 

Produceret i Californien

Alle vores formler bliver produceret i Californien, som kan prale af at have nogle af verdens mest strenge love omkring miljø- og forbrugerbeskyttelse.

 

* 90% af vores ingredienser, efter masse, vil være bæredygtige ved certificering og / eller andre understøttende data. For ingredienser uden eksisterende certificeringspraksis vil vi søge sekundær dokumentation, der viser bæredygtige legitimationsoplysninger.
** 51% eller mere af emballageplasten, efter masse, stammer fra genbrugsplast eller plantebaserede materialer.
*** Alle partnere og leverandører vil blive bedt om at fremlægge bevis for deres praksis for kontrol af CO2-fodaftryk.

 

KØB DINE PRODUKTER HOS EN AUTORISERET DERMALOGICA FORHANDLER

så får du:
• 100% ægte, kvalitetsprodukter og højt serviceniveau!
• Kompetent personale, løbende uddannet i Dermalogicas produkter.
• Altid udsøgt personlig vejledning baseret på din hudtilstand og livsstil.
• Garanti for effektive produkter, der giver resultater - ellers bytter vi.

 

Janes historie

Dermalogicas historie er virkelig historien om vores grundlægger, Jane Wurwand. Og Janes historie startede med de fem vigtigste ord, hun nogensinde ville høre fra sin mor: "Lær hvordan du gør noget."

Så hun lærte at forandre hudplejeindustrien - ved at oplære hundredtusinder af professionelle kosmetologer. Inden for et par år begyndte hun at opbygge top-brandet inden for den professionelle hudplejebranche.

Med baggrund i Janes tro på styrken i en færdighedsbaseret faglig uddannelse og hudpleje af høj kvalitet, ville Dermalogica fortsætte med at skabe en sådan efterspørgsel, at The Sunday Times of London kørte en fire sider lang artikel-med titlen “The Woman Who Started a Cult.”

 

“This is more than a story about skin care. It’s about living your biggest life, never shrinking yourself, and refusing to allow others to shrink you. Ever.”

– Jane Wurwand

Jane iredale

 

jane Iredale

 

Produkterne er dyrevenlig,cruelty-free,naturlig og økologisk,uden parabener,ikke tilstoppende,ingen talkum, og ingen ftalater

 

 

 

Hvorfor mineralmakeup?

Jane Iredale er kendt som The Skin Care Makeup og er så sikker at bruge, at den bliver anbefalet af plastikkiruger og dermatologer over hele verden. Jane Iredale kombinerer de nyeste farver med fordele for huden, der adskiller sig væsentligt fra den traditionelle makeup.

Du opnår følgende fordele, når du vælger Jane Iredales mineralmakeup:

 • Mineralmakeuppen er non-comedogen, dvs. tilstopper ikke porerne
 • Mineralmakeuppen indebærer en minimal risiko for allergi
 • Mineralmakeuppen indeholder bredspektret UVA – og UVB-beskyttelse (SPF20)
 • Mineralmakeuppen er antiinflammatorisk, dvs. hjælper med at berolige og lindre irriteret hud
 • Mineralmakeuppen er vandafvisende
 • Mineralmakeuppen giver komplet dækning af hudtilstande som acne, rosacea og rødme
 • Mineralmakeuppen er fri for fyldstoffer (f.eks. talkum)
 • Mineralmakeuppen er sammensat af inaktive mineraler som hæmmer bakterievækst
 • Mineralmakeuppen er ikke testet på dyr

 

Naturlig, vegansk makeup – Ikke dyretestet

En af vores kerneværdier, har altid været at vi ikke tester vores makeup på dyr.

Vi ønsker at alle dyr har et godt liv. Vi er anerkendt som cruelty-free af PETA (People for the Ethical Tretment of Animals) og Leaping Bunny. 

At være et dyrevenligt hudpleje- og makeupmærke betyder, at vi mener, at det er grusomt og unødvendigt at teste produkter og ingredienser på dyr. Vores forpligtelse til ingen dyreforsøg inkluderer ikke at tillade tredjeparts dyreforsøg til produktregistreringsformål. Derfor bliver vores makeup ikke solgt i lande eller områder hvor det er påkrævet at man tester på dyr. 

Fordele ved Jane Iredales mineralmakeup

Fire-i-ét produkt
Mineralpudderne giver dig fire produkter i ét produkt: Foundation, pudder, dækstift og solbeskyttelse.

Jane Iredales mikroniserede mineralbase består af koncentrerede pigmenter. Det betyder, at vi ikke anvender fyldstoffer som for eksempel talkum for at strække pigmenterne eller farvestofferne*. Da Jane Iredales baser består af koncentrerede pigmenter, kan du med et minimalt produktforbrug opnå en dækning, som er langt bedre end ved normal makeup, da mineralbasen giver dig foundation, pudder og concealer i et produkt. De koncentrerede pigmenter giver dig samtidig solbeskyttelse (SPF20) uden brug af syntetiske ingredienser.

*Pigmenter defineres som uorganiske farver, der er uopløselige i vand, modsat farvestoffer, som er organiske (laves sædvanligvis af kultjære) og er opløselige i vand.

 

Solfaktor

Mineralpudderne indeholder titandioxid, der er et ikke-kemisk solfilter.
PurePressed Base SPF 20/15 Refill og Amazing Base SPF20 indeholder titandioxid, der giver øjeblikkelig bredspektret og ikke-kemisk solbeskyttelse, der samtidig også er vandafvisende.

 

Non-comedogen og oliefri

Mineralpudderne indeholder ikke tilstoppende mineralske olier, og huden kan derfor ånde normalt. Mineralerne har også anti-inflammatoriske egenskaber og er derfor også gavnlige til hud med tendens til acne eller rosacea.

I et mikroskop ligner mineralkrystallerne fiskeskæl, som overlapper hinanden. Disse krystaller danner et filter, der tillader udveksling af frie gasser. Mineralerne er non-comedogene, det vil sige, at de ikke tilstopper hudens porer og indeholder ingen olier. Jane Iredales produkter indeholder kun olie, når der er tale om plejende produkter som concealers til øjenområdet og læbeprodukter.

 

Hurtig, let dækning

En enkelt påføring giver enestående dækning, fordi produkterne indeholder koncentrerede pigmenter, der hurtigt camouflerer større eller mindre områder.

Du kan påføre Jane Iredale mineralpuddere med en pensel eller svamp og opnå en dækning, der normalt kræver tre produkter. Resultatet er et smukt og strålende look, der føles let.

 

Minimal risiko for allergi

Jane Iredales mineralpudder, blush og øjenskygger indeholder ikke parfume, kemiske farvestoffer eller konserveringsmidler.

Allergi og sensibilitet skyldes som regel substanser som kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, parfume og alkohol, der forårsager irritation på eller i huden. Allergiske reaktioner er særligt almindelige i den hud, der på eller anden måde er blevet påvirket som ved et svækket immunforsvar, solskader, kemiske peelinger, laserbehandlinger etc.

Jane Iredale mineralmakeup indeholder ingen sensibiliserende stoffer. Zinkoxid og titandioxid virker anti-inflammatorisk - modvirker betændelse - og kan berolige huden.

 

Lang holdbarhed

Mineralerne binder sig til hinanden på huden og sikrer dig dermed en holdbar make-up, indtil du fjerner den med et renseprodukt.

De mineralske partikler gennemgår en mikronisering, som betyder, at de binder sig til hinanden ved anvendelse. Når du påfører mineralerne på en ren hud, vil huden spænde. Det vil dog forsvinde gradvist og holde mineralerne tæt på huden. Resultat: Mineralerne bliver siddende uden at sætte sig i de fine linjer og kan kun fjernes med et almindeligt renseprodukt.

 

Er makeuppen sikker for alle hudtyper?

Det er vigtigt at vide, at enhver kan være allergisk eller følsom over for noget. Vi har imidlertid fjernet de tre største sensibilisatorer fra vores makeup, syntetisk duft, de fleste syntetiske farvestoffer og syntetiske konserveringsmidler. Vi har også testet hvert produkt for følsomhed på et 50-personers testpanel i et laboratorium. Personer med ekstrem kemisk følsomhed anvender vores makeup med succes. Hvis du er i tvivl, skal du teste produktet på huden på undersiden af armen.

 

Er det OK at anvende makeuppen på hud med acne og udbrud?

Hvis du er under behandling for acne, skal du først konsultere din læge. Ellers føler vi os sikre på, at vores makeup ikke vil forværre hud med acne, og måske endda afhjælpe det. Vores makeup er fuldstændig ikke-tilstoppende og giver huden mulighed for at trække vejret og fungere normalt. Det dækker også let den rødme, der er almindelig ved udbrud. Vi har haft mange kosmetologer og makeupartister til at rapportere til os, at de har set en forbedring i deres kunders hud, efter at de er begyndt at bruge jane iredale.

 

Er det nødvendigt at have ekstra solbeskyttelse på når man anvender jane iredales mineraler?

Nej. Du kan, hvis du ønsker det. Vi mener altid, at du ikke kan anvende for meget beskyttelse i solen. Vær dog forsigtig med reaktioner på tilstopninger eller irritation fra ved nogle kemiske solcremer. Da vores mineraler giver et fysisk solfilter, virker den så snart den er påført huden.

 

Er der SPF i Liquid Minerals?

Nej, men det har ingredienser som Coenzym Q10 og C-vitamin, der hjælper med at reparere solskader. Hvis du anvender et lag Amazing Base over Liquid Minerals, får du beskyttelse op til SPF 20 afhængigt af den anvendte mængde.

 

Virker pudderet udtørrende?

Nej, det forholder sig helt omvendt. Vores mineraler holder faktisk på fugten mellem huden og makeuppen. Forestillingen om, at pudder kan virke udtørrende kommer fra den høje anvendelse af talkum i de fleste formler - i op til 90%!

 

Hvad er den bedste farve til at camouflere rødme?

Bestemt ikke grøn! Grønt fungerer fint for kunstnere, der arbejder på lærred, når de vil neutralisere rødt, men det fungerer ikke på menneskehud. Det efterlader en grå, spøgelseslignende undertone, som er meget uattraktiv. Vores baser med gule undertoner skjuler rødme. Vores mest alsidige base med gul undertone er Golden Glow, og det er vores mest populære farve til camouflering. Varm Sienna, Warm Silk og Amber fungerer også godt.

 

Dækker mineralerne blå mærker eller modermærker?

Ja. Imidlertid kan skyggen af ​​nogle mørke blå mærker synes igennem mineralerne. Prøv at bruge Disappear, den ferskenfarvede Circel\ Delete eller Enlighten for at camouflere det, som pudderet ikke kan. Se mere på de enkelte produkter for at lære at bruge dem.

 

Hvad betyder det at mineralerne er vandfaste?

Når laboratorieundersøgelserne er afsluttet, kan produkterne kaldes vandfaste (80 minutter) eller vandfaste (40 minutter.) Hvis du bærer vores mineraler og sveder kraftigt eller svømmer, eller du er blevet fanget i regnen, skal du ikke tørre dit ansigt med håndklædet - bare dup det. Du fjerner måske en lille mængde mineraler, men størstedelen forbliver på huden. Hvis du træner i solen, vil det være klogt at børste et andet lag mineraler på, efter at du har duppet ansigtet tørt. 

 

Lægger mineralerne sig også flot på en ældre hud med linjer og rynker?

Ja, bestemt. Da mineralerne er diskret lysreflekterende, sløres udseendet af fine linjer og rynker og giver en sund glød til huden, så den ser yngre ud. Mat makeup optager lys og giver øjet mulighed for at se “ind” i huden. Efter påføring af mineraler er det nyttigt at spraye huden med en af ​​vores fugtsprays på en hud med mange linjer. Dette fikserer mineralerne, blødgør linjer og giver et dugfriskt look. Teknikken til først at fugte påføringsvampen og derefter duppe mineralerne på hjælper også til at minimere forekomsten af ​​fine linjer, rynker og store porer.

 

KØB DINE PRODUKTER HOS EN AUTORISERET FORHANDLER

Så får du:

• 100% ægte, kvalitetsprodukter og højt serviceniveau!
• Kompetent personale, løbende uddannet i Jane Iredales produkter
• Altid udsøgt personlig vejledning baseret på din hudtilstand og livsstil
• Garanti for effektive produkter, der holder - ellers bytter vi

Vi advarer kraftigt imod at benytte uautoriserede forhandlere i Danmark, idet vi ikke kan garantere for disse produkters kvalitet, sikkerhed og ægthed. Vi har eksempler på at kunder har købt produkter fra uautoriserede forhandlere, som har vist sig sundhedsskadelige, og hvorefter kunderne har rettet henvendelse til os med henblik på reklamation. Vi kan ikke påtage os noget ansvar herfor, men opfordre til at produkter alene købes hos autoriserede forhandlere.

Advancednutritionprogramme

Vi er Advanced Nutrition Programme. Vi tilbyder prisvindende, 1. klasses kosttilskud, med det formål at bidrage til en sund hud og øget velvære i hverdagen. Alt imens at vi passer på vores planet.

Advanced Nutrition Programme blev etableret i 2006, og er inspireret af en banebrydende undersøgelse, som demonstrerer fordelene ved vitaminer og næringsstoffer i jagten på en sund hud, samt hvordan man kan nære huden indefra. Siden lanceringen, har virksomheden været på en længere opdagelsesrejse for at udvikle evidensbaserede kosttilskud med hudpleje-fordele, som ikke kun fremmer en bedre hud, men også hjælper til en bæredygtig fremtid.

Vi sætter en stor ære i en unik tilgangsmåde til udvikling af kosttilskud. Dette gør vi ved hjælp af ekspertise og innovation igennem vores fire hjørnesten: Produktion, Renhed, Virkning og Emballage.

Vores administrerende direktør og co-founder, David Alpert har over 30 års erfaring i den professionelle hudplejeindustri, og er en passioneret fortaler for bæredygtighed i enhver forretning.

Hovedfokuset i Advanced Nutrition Programme´s historie har lige fra begyndelsen været en passion for miljøet. Vi investerer meget i bæredygtige løsninger, og vi er lykkelige for at vi siden 2017 har brugt 100% bæredygtige emballage. Udover dette, arbejder Alpert sammen med den britiske regering, for at promovere ændringer i industrien, for at vi i fællesskab kan skabe en mere bæredygtig fremtid.

Vores team bestående af ernærings- og hudpleje-eksperter arbejder, med base i vores topmoderne Skin Research Center i London, på at udvikle kosttilskud, som er understøttet af innovativ og gennemtestet research. Ved brug af førende hudanalyse-udstyr og minutiøs testning, udvikler vi kosttilskud, som skaber resultater, vedligeholder en sund hud og afhjælper hudproblemer. I alle vores videnskabeligt udviklede produkter, fokuserer vi på kraftfulde og 1. klasses bæredygtige ingredienser, som bidrager til at levere et godt resultat for dig og din hud.

Vores ikoniske, prisvindende formler inkludere: Skin Ultimate – en 28 dages kosttilskudsløsning, som bekæmper ældning af huden og Skin Omegas - for daglig hudpleje og fugtgivning indefra.

 

Vidste du at der bliver fundet 10 millioner ton plastik i havet om året?

Advanced Nutrition Programme er engageret i kampen om bæredygtighed, og den fortsatte rejse til at blive et ”Clean Label”.

ANPs administrerende direktør, David Alpert, er en passioneret marine-fotograf, som forfærdet over skaderne på havets økosystemet, tog en beslutning om at re-brande Advanced Nutrition Programme. Derfor er vi stolte over at vi i 2017, kunne introducere emballage af 100% miljøvenlig genanvendt genbrugspapir. I 2021 introducerede vi PCR plastik i vores Skin Ultimate.

Derudover insisterer vi på:

 • Plantebaserede ingredienser, hvor det er muligt
 • Fuld sporbarhed af ingredienser
 • Rene fiskeolier
 • En sofistikeret klima-kontrolleret indpaknings-miljø, for at sikre højeste kvalitetskontrol af vores produkter i sortimentet.

Vores ikoniske illustration, viser nøgleelementerne i Advanced Nutrition Programme´s filosofi. Den indeholder komponenter, som repræsenterer videnskab, bæredygtighed og ingredienser. 3 vigtige byggesten i vores brand. Illustrationen er afbilledet på vores indpakning, og bringer vores bæredygtige historie til live.

 

Advanced Nutrition Programme overgår industriens forventninger til renhed i forhold til  kosttilskud. Dette gøres ved at vi benytter en triple testmetode, ligesom man ser med medicin, det bliver således testet før, under og efter produktion. Vores ingredienser er nøje undersøgt og screenet for forurenede stoffer, tungmetaller og patogener med over 400 tests pr. batch. Derudover arbejder vores forsknings- og udviklingsteam, flittigt på at sikre at alle kilder er etiske og bæredygtige.

Ved at arbejde med et fast team af udbydere, sikrer vi at vores team er engagerede i at levere den bedste kvalitet og de mest autentiske ingrediens-kilder. Skin Omegas er et glimrende eksempel på dette. Disse kosttilskud indeholder et 1. klasses, videnskabeligt undersøgt omega-3 fra EPAX, en verdensførende leverandør, som er kendt for deres renhed, kvalitet og innovation. De er ”friend of the sea” certificeret, så du kan være sikker på at omega-3 er produceret og fragtet med metoder, som er bæredygtige, og er med til at opretholde bestanden i marine habitater. EPAX-produkter garanterer at imødekomme eller sågar overgå alle internationale standarder for renhed og kvalitet.

 

Vi er et bæredygtigt brand, derfor er vores innovative emballage lavet af genbrugspapir med print af miljøvenlig plantebaseret blæk. Vores produkter er både gode for miljøet og for din hud. 

Fuldt ud genanvendelig låg - lavet af FSC godkendt kilde

Genbrugskarton - af fødevaregodkendt standard

Folie-forseglet top - for øget holdbarhed

Trykt med -miljøvenlig plante-blæk

Holdbar metalbund - for sikker transport og opbevaring

PCR emballage - Vi anvender PCR plastik i Skin Ultimate

 

Følg vores guide til genbrug af dine Advanced Nutrition Programme-emballager™. Så kan du også spille en rolle i rejsen mod et renere og grønnere miljø.

 

 

Advanced Nutrition Programme™ -videnskabsprocessen involverer en streng proces, der involverer forskning, formelsammensætning, interne forsøg og certificering af produktionsfaciliteter.

Alle produkter fra Advanced Nutrition Programme™ er fuldt ud sporbare og fremstilles i Storbritannien på GMP-certificerede faciliteter (Good Manufacturing Practice) til farmaceutiske standarder. Vores sofistikerede klimakontrollerede pakningsanlæg er også registreret hos USAs FDA (Food and Drug Administration) og Health Canada organisationer.

Advanced Nutrition Programme™ overgår branchens krav og forventninger til renhed og kvalitet for kosttilskud.